2022 UDSMYKNING

Et wunderkammer er åbnet i Bakkehuset

Den nye hjørnestue, Bakkehuset

Den nye hjørnestue af Morten Søndergaard er et wunderkammer, der skal udforskes. Et sted med plads til samvær og samtaler om kunst, naturvidenskab og politik, præcis som det var tilfældet i den historiske hjørnestue, da Kamma og Knud Lyne Rahbek boede der. Den store totalinstallation er blevet til med støtte fra Ny Carlsbergfondet.

2022 UDSMYKNING

Cathrine Raben Davidsen brillerer i bronze

Cathrine Raben Davidsen. Aurora Consurgens, 2020-2021

I sommeren 2019 igangsatte Carlsbergfondet et omfattende restaureringsarbejde af Carlsberg Akademi på kanten af Valby. Ambitionen med renoveringen var at føre akademiet tilbage til sit oprindelige udtryk fra dengang i midten af 1800-tallet, hvor brygger J.C. Jacobsen opførte villaen som privat familiebolig. Kunstner Cathrine Raben Davidsen har i samarbejde med landskabsarkitekt Kristine Jensen skabt 16 krukker til den nyrestaurerede Vinterhave, der er placeret centralt i bygningen.

2022 UDSMYKNING

Farverige totalinstallationer

Joachim Koester. Planeter og stier, 2021. Krogerup Højskole

Rummet er en aktiv medspiller i både tilblivelsen og oplevelsen af Astrid Marie Christiansens og Joachim Koesters udsmykninger af Krogerup Højskole. Mens Christiansen skaber en legesyg slikhave i dialog med højskolens modernistiske rum, optegner Koesters fotografier, solsystem og stier på linoleumsgulvet i foredragssalen et kosmisk mindmap.

2022 UDSMYKNING

Spejlpavillon til nyt hospital i Gødstrup

Kunstværk foran indgangen til Regionshospitalet Gødstrup

Olafur Eliassons værk Det lyttende spejl (The listening mirror) byder patienter, pårørende og medarbejdere velkommen til det nyåbnede Regionshospitalet Gødstrup. Spejlpavillonen skaber rum til fordybelse og sætter beskuerens bevægelse i fokus.

1/5